Rüyada yabancı ülke görmek

Rüyada yabancı ülke görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, para kazanmaya başlayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke gitmek başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülke parası görmek kısmetsizlik yaşayacağına, yönetici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, önünü göremez olacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments