Rüyada yaban hurması görmek

Rüyada yaban hurması görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban hurması gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yaban hurması görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Rüyada yabanci meyve yemek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban arısı öldürmek yolunda giden hayatın bozulacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına yorulur.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban domuz görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada yaban güvercini görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments