Rüyada vergi levhası görmek

Rüyada vergi levhası görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, başarıların devamlı olacağına, güç ve para kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Rüyada vergi levhası gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Rüyada vergi levhası görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada sac levha görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın levha görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik levhası görmek birlikte bazı işler yapılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına inanılır.

Rüyada vergi vermek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada vergi borcu olduğunu görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vergi dairesi görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada vergi ödemek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments