Rüyada vefat etmiş anne görmek

Rüyada vefat etmiş anne görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada vefat etmiş anne gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Rüyada vefat etmiş anne görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş anneye sarılmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada vefat etmiş annesinin dirildiğini görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Rüyada vefat etmiş annemi görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Rüyada vefat etmiş anne baba görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Rüyada vefat etmiş annesini görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Rüyada vefat etmiş anne ve babayı görmek hobilerine eğileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada vefat etmiş anneyle konuşmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments