Rüyada vefat etmiş anne babayı görmek

Rüyada vefat etmiş anne babayı görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, önemli işler yapacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş anne babayı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada vefat etmiş anne baba görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş anne ve babayı görmek hayırlı işlere imza atacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Rüyada vefat etmiş anne babayı görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada vefat etmiş baba görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada babasının vefat ettiğini görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada babayı vefat etmiş görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş babasını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments