Rüyada varlık görmek

Rüyada varlık görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, tazeleneceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada varlık gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada cin varlığını hissetmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Rüyada siyah bir varlık görmek rahat bir nefes alacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan dışı varlıklar görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan dışı varlık görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bilinmeyen varlık görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan üstü varlık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada görünmeyen bir varlık görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mal varlığını kaybetmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments