Rüyada vapur kaçırmak

Rüyada vapur kaçırmak büyük zararlara uğrayacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, makamını kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada vapur kaçırmak gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada vapur kaçırmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vapurla gezmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin ortasında vapurda olmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada batan vapur görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde vapur görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan vapur görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments