Rüyada ağaçtan erik toplamak

Rüyada ağaçtan erik toplamak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, mal ve para sahibi olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan erik toplamak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada ağaçta erik toplamak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik toplamak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Rüyada erik ağacından erik toplamak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan erik toplamak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan can eriği toplamak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ibadete ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil erik toplamak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments