Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek kötü sözler duyacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yağda hamur kızartmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormana kar yağdığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içine kar yağdığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağda yumurta yemek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yanlış işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada ince kar yağdığını görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments