Rüyada üzerinde kan lekesi görmek

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde kan lekesi gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada kan lekeleri görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Rüyada kan lekesi silmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada kan lekesi temizlemek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kan lekesi görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür lekesi görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments