Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek belalı insanlara denk geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek kazancının sürekli artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına yorulur.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok misafir geldiğini görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments