Rüyada uzaktan gelen misafir görmek

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan gelen misafir gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet eder.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, küs kimselerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek ondan kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments