Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulur.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin uzaktan geldiğini görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan sevdiğin kişiyi görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine uzaktan bakmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini uzaktan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments