Rüyada uyuşturucu hap yutmak

Rüyada uyuşturucu hap yutmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, şeytana uyacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada beyaz hap yutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapı yutmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu hap yutmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada birinin hapse gireceğini görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulmaktadır.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada hap vermek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet eder.

Rüyada yeşil hap görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada haplar görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments