Rüyada hapse girmemek için kaçmak

Rüyada hapse girmemek için kaçmak huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hasretin biteceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada hapse girmek ve kaçmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada hapısten kaçmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse girip kaçmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada eşinin hapse düştüğünü görmek büyük zorluklar geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada hapse girip çıktığını görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments