Rüyada uyku uyumak

Rüyada uyku uyumak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyku uyumak gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Rüyada uyku uyumak yaptığı işlerin de içine sineceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalettir.

Rüyada uykudan uyanmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada çok uykusu gelmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada uyku tulumu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada uykusuz kalmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada başkasını uykuda görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uykuda namaz kılmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sağlıklı ve zinde olacağına delalet eder.

Rüyada uykuda korkmak sorunlarının artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments