Rüyada uykuda korkmak

Rüyada uykuda korkmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada uykuda korkmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada uykuda korkmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uykuda görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uykuda ölmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini uykudan uyandırmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok uykusu olduğunu görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uykudan uyandırılmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyku hapı içmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments