Rüyada ütü yaparken elbise yakmak

Rüyada ütü yaparken elbise yakmak hem işinde başarılı olacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada ütü yaparken elbise yakmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada elbise ütülerken yakmak kazaya ve belaya yakın olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ütü yaparken elbiseyi yakmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ütü yaparken elbise yakmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ütüyle kıyafet yakmak topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütüyü yakmak yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada ütülerken yakmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments