Rüyada üst diş görmek

Rüyada üst diş görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rızkının azalacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, rızkın genişlemesine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üst diş gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada arka üst diş görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst dişlerinin döküldüğünü görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada üst üste diş görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada üst dişlerini yaptırmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst diş görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin üst üste bindiğini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments