Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, afiyette olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalettir.

Rüyada üst dişlerin olmadığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada üst dişlerin olmadığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Rüyada üst dişlerinin olmadığını görmek rakiplerini yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada üst dişinin olmadığını görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada ağzında diş olmadığını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişlerin olmadığını görmek sorunların atlatılacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada dişlerin olmadığını görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada diş olmadığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin dişlerinin olmadığını görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments