Rüyada unutulduğunu görmek

Rüyada unutulduğunu görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada unutulduğunu gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada unutup oruç bozmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek dünya malı elde edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada un serpmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eve un serpmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Rüyada un şeker görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada un görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, maddi zarara gireceğine işarettir.

Rüyada paket un görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada böcekli un görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, giderileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments