Rüyada ünlüyle sarılmak

Rüyada ünlüyle sarılmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zenginlik sahibi olunacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada ünlüyle sarılmak gördüyseniz:

  • Fiziksel bir rekabet ortamına girerseniz imajınızı güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz veya kendinize güveniniz artabilir.

Rüyada sevdiğin ünlüye sarılmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadına sarılmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü kişiye sarılmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, patlama noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birisine sarılmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş ünlü birine sarılmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birine sarılmak yani babasına benzeyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle sarılmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments