Rüyada ünlü sanatçılar görmek

Rüyada ünlü sanatçılar görmek işlerin bir anda azalacağına, küskünlüklerin oluşacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, masa başı bir işe gireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü sanatçılar gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü sanatçılar görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ünlü bayan sanatçı görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments