Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Rüyada ünlü sanatçılar görmek aynı karşılığı alamayacağına, ondan kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bayan sanatçı görmek iyi haberler alınacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü erkek sanatçı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işaret eder.

Rüyada çok ünlü sanatçı görmek kısmetinin hep açık olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla öpüşmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyı görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments