Rüyada ünlü biriyle balık yemek

Rüyada ünlü biriyle balık yemek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle balık yemek gördüyseniz:

  • Pek çok olay, konu veya insan sizi heyecanlandırıyor veya merak uyandırıyor olabilir.

Rüyada ünlü biriyle balık yemek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle yemek yemek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle yemek yemek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlüyle yemek yemek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada pilavlı balık yemek çok üzüntü yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada balık tutmak ve yemek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına inanılır.

Rüyada zorla balık yemek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık ekmek yemek sürekli bağırıp çağıracağına, dertlerinin günden güne artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments