Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, anne ve baba duası alınacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak düzenli bir işe kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü erkekle konuşmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada ünlüyle konuşmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments