Rüyada bir ünlüyle konuşmak

Rüyada bir ünlüyle konuşmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahat edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak acıların ve gözyaşının dineceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü konuşmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlülerle konuşmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir erkekle konuşmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak insanlara yol göstereceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments