Rüyada üniversiteyi kazanamamak

Rüyada üniversiteyi kazanamamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, büyük atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteyi kazanamamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada üniversite kazanamamak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada üniversiteyi kazanamamak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada altın kazan görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukur kazan birini görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isli kazan görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sınavı kazanamamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Rüyada sınavı kazanamamak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezar kazan adam görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments