Rüyada üniversiteden atılmak

Rüyada üniversiteden atılmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ikinci bir şans vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteden atılmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Rüyada üniversiteden atılmak değişik insanlarla karşılaşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada üniversite görmek üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite rektör görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Rüyada üniversite gezmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada üniversite yurdu görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments