Rüyada unicorn görmek

Rüyada unicorn görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Rüyada unicorn gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada güveli un görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuya un vermek sıkıntılarından arınacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere un serpmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada un ambarı görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Rüyada komşudan un almak ele geçen paranın daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada un eleği görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada çuvalda un görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada un silkelemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments