Rüyada ufak kedi görmek

Rüyada ufak kedi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, çok güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ufak kedi gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ufak kedi görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ufak para görmek kazanç kapılarının açılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet eder.

Rüyada ufak yangın görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ufak su dökmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada irili ufaklı altın görmek fesada bulaşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Rüyada ufak erkek çocuğu görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Rüyada ufak sinek görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Rüyada ufak ekmek işlerinin daha kötüye gideceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments