Rüyada uçuruma uçmak

Rüyada uçuruma uçmak allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, korkularından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçuruma uçmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan denize uçmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada uçuruma uçmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada araçla uçurumdan uçmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bisikletle uçurumdan uçmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçurum düşmek allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments