Rüyada uçurumdan denize uçmak

Rüyada uçurumdan denize uçmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, içine fesat düşeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan denize uçmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada uçurumdan denize uçmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada araçla uçurumdan uçmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada bisikletle uçurumdan uçmak eğer işsizse iş bulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma uçmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments