Rüyada babayı taşımak

Rüyada babayı taşımak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, arzuların gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya da iş hayatınızda kazanacaklarınız olabilir.

Rüyada babayı kucakta taşımak zararın telafi edileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı kucağında taşımak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada babasını sırtında taşımak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak bereket ve huzur geleceğine, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada babayı sırtta taşımak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayı taşımak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine inanılır.

Rüyada babayı sırtında taşımak kalp kırıklığına neden olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments