Rüyada süpürge atmak

Rüyada süpürge atmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ümitsizliğe, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kazancını iki kat arttıracağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge atmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada süpürge atmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, pek çok olumlu gelişmelere işarettir.

Rüyada süpürge yaptığını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süpürgesi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada süpürge kesmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürge almak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saplı süpürge görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saplı süpürge görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada şarjlı süpürge görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments