Rüyada uçan siyah at görmek

Rüyada uçan siyah at görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunlarını çözeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada uçan siyah at gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada uçan siyah at görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uçan at görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan at görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada uçan at arabası görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atın uçtuğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada atların uçtuğunu görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına inanılır.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek ona kol kanat gereceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments