Rüyada uçan balonda uçmak

Rüyada uçan balonda uçmak allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan balonda uçmak gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Rüyada uçan balonla uçmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada uçan balonda uçmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, daha çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon uçmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balonda uçmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada balonun içinde uçmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonla uçmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balona tutunup uçmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada balonun üstünde uçmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments