Rüyada uçan balık yakalamak

Rüyada uçan balık yakalamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işinde çok ilerleyeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada uçan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada uçan balık yakalamak ters giden işlerin de düzeleceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kaz yakalamak hastalıkların iyileşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak maddi yükümlülüklerin artacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada uçan bir şeyi yakalamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Rüyada çayda balık yakalamak çok büyük kazançlara sahip olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük balık yakaladığını görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman balık yakalamak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments