Rüyada uçak indiğini görmek

Rüyada uçak indiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak indiğini gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada uçakların indiğini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek kazancının hiç azalmayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına yorulur.

Rüyada uçak indiğini görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada uçak indirmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağı indirmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçaktan indiğini görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments