Rüyada uçağın suya düştüğünü görmek

Rüyada uçağın suya düştüğünü görmek alım zorluğu yaşamayacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, geçim derdine gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada uçağın suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada uçağın suya düştüğünü görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Rüyada uçaktan düşen birini görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada uçakla birlikte düştüğünü görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments