Rüyada üç tavşan görmek

Rüyada üç tavşan görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Rüyada üç tavşan gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada tavşan boğmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kulaksız tavşan görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kucağında tavşan görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel tavşan görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, mallarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments