Rüyada uç kutusu görmek

Rüyada uç kutusu görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada uç kutusu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada uç kutusu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kutu kutu lokum görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kutu görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kutu taşımak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çöp kutusu yıkamak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, giderileceğine işaret eder.

Rüyada siyah yüzük kutusu görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kutu yumurta görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kutu görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments