Rüyada babayı bıyıklı görmek

Rüyada babayı bıyıklı görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, o kapıyı kapatacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, aşama kaydedeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada babayı bıyıklı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada babayı bıyıklı görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıklı erkek bebek görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadının bıyıklı görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyığını yolmak ticaret sektörüne atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıkları olduğunu görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, istediği yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada bıyık taramak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada bıyık temizlemek pişman olacağı şeyler yapacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments