Rüyada tuzlu göl görmek

Rüyada tuzlu göl görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu göl gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada tuzlu göl görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tuz gölü görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz gölünde yüzmek bahtının güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden tuz almak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada yemek tuzu görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada tuzda balık görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yemeğe tuz ekmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada vücuda tuz görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments