Rüyada cinlerle uğraşmak

Rüyada cinlerle uğraşmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Rüyada cinlerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada cinle uğraşmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada cinlerle uğraşmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sürekli cinlerle uğraşmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada etle uğraşmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada farelerle uğraşmak mal mülk kazanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çiğ etle uğraşmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle uğraşmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments