Rüyada tuvaletin deliğini görmek

Rüyada tuvaletin deliğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin deliğini gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada tuvaletin deliğini görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, şeref ve haysiyetin artacağına alamet eder.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde insan görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliğine girmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliği görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işarettir.

Rüyada tuvaletin deliğine düşmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments