Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek dileklerinin de kabul olacağına, insanlarla bir araya geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Rüyada tuvaletin bokla taştıgını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada tuvalette insan boku görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada boklu tuvalet temizlemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette bokunu görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet kağıdı görmek kendisini iyi hissedeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet boku temizlemek onu cesaretlendireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu tuvaletler görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments