Rüyada tuvalet kokusu duymak

Rüyada tuvalet kokusu duymak daha büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, rahat edileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada tuvalet kokusu duymak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet kokusu görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gaz kokusu duymak mutluluk ve huzur elde edeceğine, problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğde kokusu duymak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalettir.

Rüyada ekmek kokusu duymak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm kokusu duymak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalet eder.

Rüyada gül kokusu duymak sıkıntıların biteceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çöp kokusu duymak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments