Rüyada babaya abdest aldırmak

Rüyada babaya abdest aldırmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, allah katında günahlarının affolacağına işaret eder.

Rüyada babaya abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada babaya abdest aldırmak elde edilen nasibin artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine abdest aldırmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada başka birine abdest aldırmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldırmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulur.

Rüyada eşine abdest aldırmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments