Rüyada turuncu silgi görmek

Rüyada turuncu silgi görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalet eder.

Rüyada turuncu silgi gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada turuncu silgi görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada renkli silgi görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silgi tozu görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü silgi görmek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Rüyada siyah silgi görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada kalem silgi görmek helal rızka kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada silgi almak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada silgi aldığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments